Acasă Sănătate-Educație EXCLUSIV! Reprezentanții Spitalului de Copii Brașov confirmă că fata de 17 ani...

EXCLUSIV! Reprezentanții Spitalului de Copii Brașov confirmă că fata de 17 ani care a decedat zilele trecute era consumatoare de droguri(VIDEO)

Avem confirmarea că eleva de 17 ani din Brașov care a murit zilele trecute din cauza unui ”șoc septic” , era consumatoare de droguri!

Transilvania365 a prezentat în exclusivitate cazul unei fetei care a decedat la spital. Potrivit apropiaților, tânăra era cunoscută ca și consumatoare de droguri. Deși am prezentat informații concrete, autoritățile locale se feresc să vorbească despre subiect, să nu dea rău județul în statistici la final de an…

Numai că, medicii brașoveni înțeleg că fenomenul a luat amploare în județul Brașov și spun adevărul, nu ascund ”gunoiul” sub preș.

Prima internare a fost în 2021, când a avut un deces în familie și a fost afectată emoțional, motiv pentru care a fost internată pe secția de psihiatrie. Pe 19 august  2023 a ajuns din nou la spital într-o stare de agitație, a recunoscut că a consumat droguri, a făcut și testele, s-a confirmat că sunt mai multe tipuri. Consuma și alcool și droguri. A fost tratată câteva zile, a spus că va continua tratamentul. Dar, asta nu s-a întâmplat. A ajuns la spital din nou în 31 august noaptea, cu stare febrilă, cu o infecție multiplă. Starea generală a fost gravă. Au fost afectate multe organe, în special inima. Detaliile le are Poliția referitor la droguri. Noi anunțăm Medicina Legală, iar cei de acolo anunță Poliția”, a declarat medicul Marcel Albean, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii Brașov.

De asemenea, medicul a susținut că în ultimii ani a crescut mult numărul copiilor care ajung la spital din cauza consumului de droguri. Este un fenomen care a luat amploare.

Transilvania365, ziarul care vă prezintă realitatea așa cum este ea! Suntem singurii care realizăm anchete jurnalistice în exclusivitate, vă prezentăm analize economice/financiare, vă prezentăm știri și informații din toate domeniile!

YouTube video