Acasă Local EXCLUSIV. Mărturii cutremurătoare! Eleva de 17 ani din Brașov care a murit...

EXCLUSIV. Mărturii cutremurătoare! Eleva de 17 ani din Brașov care a murit din cauza drogurilor avea tălpile pline de înțepături

0

Detalii cutremurătoare ies la iveală despre eleva de 17 ani din Brașov care a murit în urma cu câteva luni din cauza consumului de droguri. Potrivit anchetatorilor, tânăra avea tălpile pline de înțepături. Pentru că era vară și umbla cu haine lejere, ca să nu aibă urme vizibile pe corp, tânăra își injecta drogurile în tălpile de la picioare. Polițiștii au rămas fără cuvinte când au văzut aceste scene parcă desprinse din fimele horror.

Reamintim că tânăra a ajuns la spital la sfârșitul verii, în urma unei supradoze. La câteva zile după ce a fost externată, fata a murit. De asemenea, tot în aceeași perioadă, un apropiat de-al fetei a ajuns și el la spital, tot din cauza substanțelor interzise.

Din păcate, în ultimii ani tot mai mulți tineri au ajuns la spital din cauza consumului de substanțe interzise. Consumul de stupefiante a ajuns ”sport național”, lucru confirmat inclusiv de ministrul Justiției din România.

Citiți și

Brașovul colcăie de droguri! O fată de 17 ani a murit zilele trecute

Citiți și

EXCLUSIV! Reprezentanții Spitalului de Copii Brașov confirmă că fata de 17 ani care a decedat zilele trecute era consumatoare de droguri(VIDEO)