Acasă Sport Echipajul brașovean, Ionuț Zăbavă – Andrei Toderaș, va lua startul în ...

Echipajul brașovean, Ionuț Zăbavă – Andrei Toderaș, va lua startul în European Rally Trophy (E.R.T.)

0

La finalul acestei saptamani, cei doi sportivi vor concura pe un Renault Clio Rally 5, alaturi de echipaje din Turcia, Bulgaria, Serbia, Macedonia si Romania, la etapa gazduita de orasul Vranjka Banja, din Serbia.
Ionut Zabava: “ Am inteles ca orasul care ne va gazdui in aceste zile este este unul din cele mai cunoscute şi vizitate oraşe din Serbia datorită atât izvoarelor sale termale cât şi a centrului său recreativ. Insa, noi nu vom merge sa ne odihnim, dimpotriva, vom incerca sa ne clasam pe o pozitie cat mai buna in clasamentul masinilor cu tractiune fata. Este un raliu lung, cu peste 150 de km de probe speciale si 530 de km de etapa. Pentru noi, ca si echipaj, este o provocare, tinand cont de numarul sportivilor din alte tari. E adevarat ca vom evolua pe asfalt, suprafata noastra favorita si in conditii meteo favorabile, astfel ca la final speram sa ne declaram multumiti de parcursul nostru.”

Echipajul Ionut Zabava – Andrei Toderas este sustinut de: RURIS, Castrol Romania, Rubi in Romania, Icco Systems, Contentfactory1, PlayBike Biciclete si Aero Motors Serv.

Articolul precedentCadrul legal pentru extinderea învățământului profesional DUAL la nivel universitar
Articolul următorPentru unii mumă, pentru alții ciumă! Blocatoare noi montate pe locurile de parcare (FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.