Acasă Sport Echipa în care primarul Coliban bagă milioane se luptă pentru menținerea în...

Echipa în care primarul Coliban bagă milioane se luptă pentru menținerea în Liga a 2-a

0

Echipa FC Brașov mănâncă milioane de lei anual, dar se zbate la capătul clasamentului din liga a doua de fotbal. Totul cu largul concurs al primarul Allen Coliban care una a spus în campania electorală și alta a făcut după ce a intrat pe funcție. În loc ca banii brașovenilor să fie direcționați în mod egal cluburilor din Municipiul Brașov, primarul oferă unora milioane, iar altora sfaturi.

Ce spun reprezentanții FC Brașov despre ultimul meci

FC Braşov a reuşit să învingă în prima manşă a barajului de menţinere în Liga a 2-a în deplasare la Timişoara, pe “Poli”. Stegarii, au revenit şi s-au impus cu 2-1, după ce au fost conduşi încă din minutul 6 al meciului. Pentru galben-negrii au marcat Alexandru Negrean cu o execuţie de excepţie şi Bogdan Piper.
Meciul nu a început foarte bine pentru stegari, în minutul 6 erau deja conduşi cu 1-0. Pentru “Poli” a marcat Doru Andrei după un şut direct din lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri. După gol stegarii au pus stăpânire pe joc, însă fără ocazii mari până la pauză. În minutul 26 Piper a şutat de la 20 de metri însă mingea s-a oprit în braţele portarului Păduraru.
După pauză braşovenii au intrat cu o atitudine mult mai bună şi au reuşit să întoarcă scorul. Primul care a marcat a fost Alexandru Negrean care a reuşit o execuţie superbă cu călcâiul din careul mic, după o centrare şutată a lui Eduard Lambrinoc de pe partea dreaptă. 2-1 pentru stegari s-a făcut în minutul 67, când Bogdan Piper a plasat mingea cu latul în dreapra porarului cu un şut din 15 metri.
“Am început un pic ezitant, am făcut un cadou adversarilor. Ştiam că sunt periculoşi la faze fixe atât prin executanţii pe care îi au, cât şi prin talia pe care “Poli” o are. După ce am luat gol am echilibrat jocul, am fost echipa pozitivă, am fost echipa care a încercat să joace.
A fost un joc lipsit de ocazii până pe final când gazdele au avut o ocazie mare la fază fixă. Am fost echipa mai pragmatică. Felicit băieţii pentru marele spirit de caracter de care au dat dovadă. Sunt nişte băieţi de o înaltă ţinută morală.
E o victorie importantă dar nu decisivă. Mai avem o repriză, suntem la pauză, avem avantaj. E clar că nu vom aţipi, nu vom adormi. Suntem conştienţi că vom avea un meci greu, ştiam că nu se va decide nimic după prima mansă. Am câştigat, avem un ascendent moral bun. Vom face tot e posibil şi tot ce depinde de noi să păstrăm acest avantaj şi după al 2-lea meci.”, a declarant Călin Moldovan la finalul meciului.
În această partigă Călin Moldovan a jucat în formula: Laurenţiu Popescu, Gherghe, Fustar, Burlacu, Drăgoi, Piper (Horia Popa min. 92), Vasile Constantin (Leonte. min 92) Dumbravă, Lambrinoc (Iorga min. 66), Angelov (Bogdan Roșu min. 85) şi Negrean (Lascu min. 66).
Meciul retur va avea loc sâmbăta viitoare pe Stadionul Tineretului din Braşov.