Acasă Primar de Brașov Duplicitatea primarului Coliban! Scoate scaunele destinate invitaților din sala de ședințe, dar...

Duplicitatea primarului Coliban! Scoate scaunele destinate invitaților din sala de ședințe, dar în același timp îi invită joi la primărie

0

După ce a scos o parte din scaunele invitaților din sala se ședințe, primarul Coliban îi invita pe brașoveni la ședința de joi.

Când este interes personal și politic, Allen Coliban îi invită pe brașoveni la ședințele publice ale Consiliului Local. Când nu are interes, administrația USR încearcă să le interzică accesul brașovenilor la ședințele publice, așa cum s-a întâmplat și în 2021. Anul acesta i-au revenit apucăturile comuniste și a scos din sală mai multe scaune dedicate invitaților, nemulțumit că se fac poze în sala de ședințe. Mai mult decât atat, un consilier local USR care îi culege „scamele” primarului, a avut tupeu să cheme și Poliția Locală ca să îi multe pe invitați pe alte locuri, să aibă primarul confort propriu.
Cu alte cuvinte, brașovenii asistă la duplicitatea primarului mincinos. Cel care susținea că nu exista prejudiciu la FC Brașov, ca mai apoi instituția condusă de dânsul să transmită o adresă clubului pentru „recuperarea” prejudiciului.