Acasă Administrativ Dumitru Flucuș, despre salariul de 8 000 Euro al directorului de la...

Dumitru Flucuș, despre salariul de 8 000 Euro al directorului de la Compania Apa Brașov: „Aceste discrepanțe salariale sunt de neiertat”

0

Dumitru Flucuș, Deputat AUR Brașov, a vorbit astăzi în cadrul unui interviu despre salariile mari de care beneficiază directorii anumitor companii care se află în subordinea statului. Un bun exemplu este chiar directorul de la Compania Apa Brașov care beneficiază de câștiguri salariale de aproximativ 8 000 Euro/lună, la care se mai adugă și pensie. Dumitru Flucuș a specificat că aceste discrepanțe salariale sunt de neiertat. AUR chiar urmărește o dreptate socială, deoarece aceste salarii sunt peste media statelor bogate.

„Aceste discrepanțe salariale sunt de neiertat. Acestea sunt salarii peste media statelor bogate. AUR chiar urmărește o dreptate socială. Avem un proiect de lege prin care salariile care depășesc salariul președintelui să fie impozitate cu 90%, pe partea cu care depășesc.”, a spus Dumitru Flucuș.

Deputatul a adăugat și un comentariu referitor la salariile din Compania APA Brașov.

„Aici nu este vorba de performanță. Serviciile pe care această firmă le prestează sunt modeste și nu se justifică. Dacă vom câștiga alegerile vom corecta aceste nereguli. AUR are în plan ca salariul minim pe economie să ajungă la 5 000 de lei brut și 4 000 de lei net. La stat nu este corect să încasezi și salariu și pensie, deoarece încurci niște tineri să ocupe acele locuri și ei pleacă în străinătate.”

Articolul precedentDan Air vrea să-și facă bază pe Aeroportul Internațional Brașov
Articolul următorVIDEO. Percheziții și urmărire ca-n filme! Cocaină și cannabis vândute consumatorilor din Brașov