Acasă Administrativ Dan Air vrea să-și facă bază pe Aeroportul Internațional Brașov

Dan Air vrea să-și facă bază pe Aeroportul Internațional Brașov

0

Directorul Aeroportului Brasov a confirmat intenția companiei DAN AIR de a avea o bază la Brașov. Reprezentanții companiei au trimis deja o cerere pe mail către conducerea aeroportului.

„Am primit săptămâna trecut un e-mail, o adresă de intenții din partea Dan Air pentru a exista un avion bază pe Aeroportul Brașov.”

Baza reprezintă o aeronavă alocată aeroportului. Avantajul este că aceasta ar putea face 3 destinații pe zi, în locul uneia. Mai mult de atât, staționarea aeronavei respective pe Aeroportul Internațional Brașov reprezintă un comfort și pentru companie. În felul acesta, avionul va pleca dintr-un punct și se va întoarce în aceeași locație.

„Baza este practic o aeronavă alocată Aeroportului Brașov. Astfel, ai aeronava ta, care pleacă dimineața de la tine și se întoarce seara la tine. Avantajul este că aeronava poate face 3 destinații, fiind la tine nu mai depinzi de programul altui aeroport ca să te includă în programul zilnic.”

Discuțiile pentru bază au existat și cu Wizz Air în trecut.
Directorul Aeroportului Internațional Brașov susține că momentan trebuie să existe mai mulți operatori pe acest aeroport. Astfel, prețul va fi în avantajul călătorilor și aeroportului.

 

Articolul precedentOradea a început să ia fața Brașovului
Articolul următorDumitru Flucuș, despre salariul de 8 000 Euro al directorului de la Compania Apa Brașov: „Aceste discrepanțe salariale sunt de neiertat”