Acasă Social Două autospeciale pentru intervenții în zone greu accesibile, adăugate la echipamentul salvamontiștilor...

Două autospeciale pentru intervenții în zone greu accesibile, adăugate la echipamentul salvamontiștilor brașoveni

0
Două autospeciale destinate intervențiilor în zone greu accesibile au fost adăugate  la echipamentul Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov. Achiziționate prin proiectul „Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențele medicale – Regiunea Centru”, acestea asigură deplasare rapidă, prim ajutor calificat și transport eficient în terenuri accidentate.
”Două autospeciale destinate intervenţiilor în situaţii de urgenţă produse în principal în zone foarte greu accesibile, căi de acces înguste și obiective din zona montană au intrat în dotarea Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov, serviciu aflat în subordinea Consiliului Județean Brașov!
Caracteristicile principale ale autospecialei sunt deplasarea rapidă, deplasare pe terenuri accidentate, transportul
personalului propriu, acordarea primului ajutor calificat şi transportul victimelor. Autospeciala corespunde unui regim de exploatare intens, cu accelerări și decelerări frecvente, inclusiv pe căi de rulare cu rampe și pante accentuate
Autospeciale au fost achizionate de IGSU în cadrul proiectului “Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențele medicale-Regiunea Centru”, iar proiectul a fost cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operational Regional 2014-2020!
Mulțumim Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania, Salvamont și ISU Brasov pentru tot sprijinul acordat!” au anunțat reprezentanții Salvamont Brașov.