Acasă Actualitate Doru Șupeală: ”Allen Coliban, ar trebui să îți fie rușine și să...

Doru Șupeală: ”Allen Coliban, ar trebui să îți fie rușine și să îți dai demisia, fiindcă ai mințit, ai folosit în mod iresponsabil banii brașovenilor”

0
Domnul Coliban pare doar un Scripcar mai mic, mai modest
Primarul Allen Coliban nu se simte deloc confortabil. Este contestat zi de zi de tot mai multă lume. Printre cei nemulțumiți de minciunile și promisiunile neonorate ale primarului USR se numără și Doru Șupeală, fost jurnalist, actual consultant de marketing, management și business. Acesta a fost unul dintre susținătorii lui Allen Coliban din campania electorală.
Ai promis că investești banii brașovenilor în dezvoltarea sportului pentru copii și în sănătatea brașovenilor în general, dar ai mințit.
Ai băgat sume uriașe din banii publici în făcătura asta de echipă, printr-un ONG numit ”Scotch Club”, înființat de tine, pentru care ar trebui să dai cel puțin declarații la DNA.
Ai ținut în viață o făcătură fără sens, un club de fotbal fără suporteri, continuând exact ce a făcut și Scripcaru.
Allen Coliban, ar trebui să îți fie rușine și să îți dai demisia, fiindcă ai mințit, ai folosit în mod iresponsabil banii brașovenilor și intenționezi să continui pe acest drum dubios”, i-a reproșat Doru Șupeală într-un comentariu.
Ce spunea Doru Șupeală chiar înainte de alegerile locale?

Urmăresc atent Uniunea Salvați România de când a apărut, fiindcă oamenii aceștia au lăsat deoparte meserii frumoase și munci bine plătite, pentru a intra în bătălia urâtă și grea din politică, tocmai pentru a face un pic de curățenie și a oferi un alt model de lider.Îl cunosc și urmăresc de câțiva ani pe Allen Coliban și am încredere în el. Este un om tânăr, brașovean, șagunist, a făcut două facultăți grele și a dezvoltat carieră, afaceri și proiecte cinstite în mediul privat. Este în politică de patru ani și, în calitate de senator, s-a bătut pentru temele importante ale țării, pentru păduri, pentru aer curat, pentru mediu, pentru sănătate, pentru justiție, pentru legi drepte.

Scripcaru este primarul Brașovului de ieri, care își alungă tinerii și lasă părinții singuri acasă. Allen Coliban este primarul de mâine, tânărul care poate construi Brașovul viitorului, în care tinerii se întorc și rămân, fiindcă acolo se simt cu adevărat acasă și simt că acolo au viitor”, declara Doru Șupeală în luna septembrie 2020 pentru publicația locală bizbrasov.ro.

A doua facultate chiar a fost “grea” pentru Allen Coliban, drept dovada ca a fost exmatriculat deși el a susținut în campania electorală că este absolvent. Cât despre afacerile cinstite din mediul privat, conform declarației sale de avere de dinainte de a intra în Parlament rezultă că a câștigat puțini bani înainte de a încasa bani de la stat.

 

Deși nu are nici măcar doi ani de mandat, au fost mulți cei care i-au cerut demisia primarului. Totul din cauza derapajului administrativ, de combinațiile făcute în puținul timp trecut de la alegerile locale.

S-au strâns și semnături pentru demiterea primarului Allen Coliban, semn că brașovenii au crezut în el, dar sunt dezamăgiți de activitatea acestuia care mai mult constă în live-uri pe facebook.