Acasă Sanatate-educatie Ambulanță implicată într-un accident rutier

Ambulanță implicată într-un accident rutier

0

La data de 22 mai 2022, în jurul orei 09.50, în sensul giratoriu situat la intersecția străzii Calea București cu strada Zizinului din municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier, coliziune între o autospecială SAJ și un autoturism.

În urma impactului au rezultat două victime, care au fost preluate și transportate la spital.La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”, a spus agent principal de poliție Nadia Olaru

Articolul precedentDoru Șupeală: ”Allen Coliban, ar trebui să îți fie rușine și să îți dai demisia, fiindcă ai mințit, ai folosit în mod iresponsabil banii brașovenilor”
Articolul următorPieton băut accidentat de un autoturism pe Bulevardul Saturn
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.