Acasă Administrativ Doriți să vă înscrieți în programul Rabla Local? Iată pașii!

Doriți să vă înscrieți în programul Rabla Local? Iată pașii!

0
Anunț al autorităților locale din Săcele. Persoanele care doresc să se înscrie în programul Rabla Local trebuie să urmeze o serie de pași. Doritorii se vor înscrie în aplicație doar în cazul în care primăria în raza căreia domiciliază se regăsește în lista prevăzută în aplicația informatică și pe site AFM.
”În atenția persoanelor fizice care doresc înscrierea în cadrul programului Rabla local!
1. Conturile de utilizator trebuie create anterior înscrierii în aplicație. Dacă există un cont deja creat, acesta este valabil doar dacă a fost utilizat în cadrul unui program destinat persoanelor fizice (de ex. programul „Casa Verde fotovoltaice 2023”). Astfel, dacă adresa de e-mail utilizată pentru crearea contului a fost folosită pentru depunerea unui dosar în calitate de persoană juridică, aceasta nu poate fi folosită. În cadrul unui cont pot fi realizate înscrieri aferente unui singur CNP.
2. Persoana fizică se poate înscrie o singură dată în aplicație.
3. Persoana fizică trebuie să domicilieze pe raza teritorială a primăriei unde se află în evidențele fiscale autovehicului uzat pentru care solicită finanțare.
4. Persoana fizică se va înscrie în aplicație doar în cazul în care primăria în raza căreia domiciliază se regăsește în lista prevăzută în aplicația informatică și pe site AFM.
5. După înscriere, AFM transmite lista persoanelor fizice înscrise, către primăriile participante în cadrul Programului.
6. Persoana fizică transmite documente, conform procedurii interne a primăriei; procedura va fi publicată pe pagina de internet a institutíei in perioada urmatoare.” au declarat reprezentanții Primăriei Săcele.
Articolul precedentStart sesiunii a II-a de admitere în învăţământul postliceal militar! Vezi calendarul!
Articolul următorPrăpăd în județ! Un copac a căzut peste două mașini parcate la Plaiul Foii