Acasă Social Doi bărbați s-au luat la ceartă într-un bar din Codlea. Unul dintre...

Doi bărbați s-au luat la ceartă într-un bar din Codlea. Unul dintre ei a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe celălalt

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea au reținut un bărbat, cercetat în prezent în cadrul unui dosar penal, pentru comiterea infracțiunilor de ,,lovirea sau alte violențe și portul fără drept de obiecte periculoase”.

 

La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic. Față de sesizarea primită, aceștia au efectuat investigații, care au dus, la scurt timp, la identificarea prezumatului autor, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Codlea.

De asemenea, cercetările polițiștilor au arătat faptul că, între cei doi bărbați ar fi avut loc un conflict spontan, survenit la o terasă din localitate, context în care bărbatul l-ar fi lovit pe celălalt cu un obiect tăietor, fapt ce i-a provocat leziuni.

În urma audierilor efectuate și în baza materialului probator, polițiștii au dispus inițial reținerea bărbatului și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore, iar după prezentarea acestuia de către procurorul de caz în fața judecătorului de drepturi și libertăți, acesta a emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.