Acasă Actualitate Documentarul „Flavours of România”, disponibil doar în România

Documentarul „Flavours of România”, disponibil doar în România

0

Astăzi s-a lansat partea a doua a serialului documentar Flavours of România. Charlie Ottley, un britanic îndrăgostit de România și mutat aici, prezintă țara noastră  ca destinație turistică. Pe lângă eforturile depuse de Charlie și echipa lui, acestui documentar s-au alăturat și 3 companii private, care merită numite: METRO, Vodafone și Unicredit Bank.

Radu Valentin Paul, președinte la Brașovul Altfel, a căutat în ce țări are Netflix un număr mare de utilizatori, care pot oferi turiști pentru România. Spre surprinderea acetuia, documentarul este disponibil doar în România.

„Țările unde am verificat, cu ajutorul prietenilor care stau acolo, și mi s-a spus că nu este disponibil documentarul: Germania, Țările de Jos ( fostă Olanda), Canada, SUA, Italia, Spania, Franța și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.”, a transmis Radu Valentin Paul.

Netflix, spre exemplu, a refuzat clar justificând că nu este interes în acele țări și că au bandă limitată, deci aleg cu grijă ce oferă publicului lor din fiecare țară.

Potrivit lui Radu Valentin Paul, președinte la Brașovul Altfel, această acțiune este una de interes național și ar trebui să fie datoria statului, prin Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și TURISMULUI, să se implice în acțiune.

„M-am gândit că oamenii de acolo au mult de lucru și este posibil să le mai și scape din oportunități. Așa că le-am trimis un e-mail în 23.09.2023, în care am descris situația și i-am rugat să caute o soluție pentru problemă. Am sunat la registratură în 25.09, mi-au confirmat că au primit mesajul și l-au introdus pe flux. Încă nu am primit răspuns și au trecut 18 zile calendaristice, dintre care 13 lucrătoare. Sper să ajungă cumva acest mesaj la factorii decidenți din acest minister și să se ocupe de situație. Ar fi păcat să o ratăm!”, a mai adăugat președintele de la Brașovul Altfel.

Articolul precedentEducație financiară și antreprenorială pentru copii
Articolul următorUn condamnat la închisoare se ascundea în Săcele