Acasă Local Directorul Aeroportului Brașov a fost dat afară!

Directorul Aeroportului Brașov a fost dat afară!

0

Alexandru Anghel, directorul Aeroportului Brașov a fost dat afară de către Consiliul de Administrație al AIBG. Decizia a fost luată în această seară, după o analiză a mandatului de contract. După notificare, directorul mai poate sta pe funcție încă 30 de zile. Însă, în această perioadă îi sunt reduse prerogativele.

Motivul demiterii este managementul defectuos. Din primele informații, se pare că Alexandru Anghel nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Reamintim că în trecut, actualul director  a mai fost dat afară și de la Aeroportul Iași.

 

 

 

 

 

Articolul precedentEXCLUSIV. Favoritul românilor pentru alegerile prezidențiale, invitatul lui Cristi Florea la emisiunea ”Oameni faini la Brașov”
Articolul următorPensiile a peste 4,7 milioane de români vor fi recalculate
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.