Acasă Social Dino Tabăra Râșnov te invită la aventură!

Dino Tabăra Râșnov te invită la aventură!

Toamna aceasta se lansează Dino Tabăra Râșnov, cel mai nou proiect de tabere din România dedicat grupurilor organizate. Deși vacanța mare se apropie de final, elevii pot visa deja la următoarele zile de distracție. Dino Tabăra Râșnov a pregătit pentru cei mici o aventură tematică, cu o serie de activități exclusive, pentru ca ei să profite din plin de vacanțele școlare. Împreună cu însoțitorii lor, copiii vor da uitării gadgeturile și se vor bucura de experiențele inedite din mijlocul naturii.

Situată la doar 16 km de Brașov, Dino Tabăra a luat naștere din dorința de a le oferi celor mici un spațiu distractiv și educativ în timpul vacanțelor școlare. Tabăra este dedicată  copiilor cu vârste cuprinse între 6 – 14 ani și durează 6 zile, de luni până sâmbătă.

Activități deosebite în interiorul parcurilor naționale și naturale îi vor încânta pe micuți, care vor putea vedea cu ochii lor urșii carpatini, cerbi și mistreți în vizita la Saciova Hills. Special create pentru a descoperi natura înconjurătoare și comorile Transilvaniei sunt și tururile celor mai importante monumente din zonă: Castelul Bran, Cheile și Peștera Râșnoavei și Bisericile Fortificate din Transilvania.

Copiii își vor antrena instinctele de cercetași, se vor distra pe traseul de aventură și se vor bucura de una dintre cele mai râvnite experiențe – Sleepover la Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Tot aici, copiii pot participa la tururi ghidate de un dendrolog pentru prezentarea speciilor de arbori și arbuști. Ei vor fi încurajați să noteze în jurnalele de observație comportamentele și speciile întâlnite, dar și impresiile și emoțiile trăite pe traseu.