Acasă Social diMANSIONS Fun Garden (re)aduce atmosfera marilor festivaluri în Cartier Coresi

diMANSIONS Fun Garden (re)aduce atmosfera marilor festivaluri în Cartier Coresi

0

În weekend-ul 24 – 26 iunie vor urca pe scena din Cartier Coresi celebrii GIPSY KINGS, KAOMA, The Motans, BOSQUITO, GRASU XXL, GUESS WHO, EMAA, Gașca Zurli și mulți alții.

După succesul de anul trecut, diMANSIONS Hit Music Festival s-a mutat definitiv în noua sa casă, in Coresi Business Campus (str. Turnului nr. 5) la Brașov, păstrându-și titulatura de diMansions Fun Garden.Un lucru, însă, rămâne neschimbat: prezența pe scenă a starurilor muzicii internaționale și din România care vor aduce hituri mult iubite auzite LIVE.

După concertul memorabil de anul trecut, THE MOTANS revine cu un show unic și plin de emoție, iar festivalul nu ar fi același fără piesele pline de energie ale trupei BOSQUITO, precum “Hopa Hopa”, “Marcela” sau “Așa că beau” și multe altele.

Sâmbătă vom răscoli amintirile alături de 3 SUD EST, FLY PROJECT, ICE MC, C-BLOCK, dar și Layzee aka MR PRESIDENT, autorul piesei cunoscute pe tot mapamondul, ”Coco Jambo”.

Duminică sunt așteptați atât cei mici, cât și cei mari la spectacolul GAȘCA ZURLI, trupa fenomen naţional pentru copiii din România, precum și la show-ul pus în scenă de IULIANA BEREGOI, cea mai iubită artistă de către copiii si adolescenții din România, idolul generației Z, cum s-au autointitulat aceștia.

Seara va atinge apogeul pe ritmuri rumba flamenco, cu piesele ”Bamboleo”, ”Volare”, ”Escucha Me”, dar și ale genului lambada, prin prezența pe scenă a trupei ”dependente de atmosferă euforică, KAOMA (”Lambada”, „Mélodie d’amour”, ”Danca Tago Mago”).

Pe lângă concerte, participanții se vor putea bucura de natură, zone de food, baruri, activități pentru copii, dar și pentru adulți, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă.

Evenimentul s-a consacrat în anul pandemic 2021 drept evenimentul verii la Brașov, cu peste 14 seri de spectacol, de-a lungul a 6 weekend-uri și circa 15.000 de participanți. Desfășurat respectând regulile sanitare și restricțiile pandemiei, festivalul a fost un exemplu de bune practici și de civilizație.

diMANSIONS Fun Garden promite să-și pună amprenta și asupra verii anului 2022, cu o nouă ediție plină de culoare, cu iz de nostalgie și amintiri de neprețuit.

Cei care doresc să participe la festival pot alege din 3 categorii de bilete:

  • Abonament Standard 185 RON + taxe
  • Abonament VIP 450 RON + taxe
  • Bilet DAY PASS de la 80 RON + taxe

Pagină eveniment: https://www.facebook.com/dimansions

Link bilete: https://dimansions.iabilet.ro

Detalii: https://www.dimansions.ro

Evenimentul este organizat de Comparty, în colaborare cu Cartier Coresi și cu sprijinul partenerilor Autoliv, Sennheiser și Benchmark. Partenerii media ai evenimentului sunt Magic FM, Zile și Nopți, Grupul Iubim Brașovul și Covasnamedia.