Acasă Local Deranjamente Electrica: sistem greoi și prost gândit

Deranjamente Electrica: sistem greoi și prost gândit

0

Îți trebuie doctorat să poți semnala o întrerupere de curent în România! Ar trebui să formezi un număr și să spui „Nu avem curent pe strada X!”, dar nu e așa simplu…

Pasul 1 e să afli de care sucursală aparții: Transilvania Nord, Sud, Muntenia Nord, Botswana…
Pasul 2 e terorizantul robot de call center. Vorbește cu viteza luminii stinse, și e confuz în logică… tasta 1 facturi, tasta 2 reclamații, tasta 3 întreruperi planificate.
Pasul 3 e selectarea județului… noroc că Brașov e pe la început, ce se fac cei din Suceava?!
Pasul 4 întreruperi planificate. Ce te faci dacă nu ești în lista de întreruperi planificate, și opțiunile sunt 1 afectat de întreruperi PLANIFICATE, 2 reascultare mesaj, 3 nu sunt afectat de întreruperi PLANIFICATE dar NU am curent? Reasculți mesajul, te gândești la o reclamație, apoi mergi pe 3 Neafectat dar Afectat. Cu mult noroc poate apari în lista de întreruperi neplanificate, afli și un termen estimativ de rezolvare.

Pe lângă faptul că îți trebuie master în comunicare și nervi de bambus, nu înțelegem unde poți vorbi cu o ființă fără antene, e imposibil după logica roboțelului. Hello, nu mai sunt oameni la capătul firului? S-au externalizat serviciile în spațiu?

Curentul fie cu tine!

ADRIAN TATU