Acasă Actualitate Deputatul Gabriel Andronache: „Pensiile speciale vor fi reduse” (VIDEO)

Deputatul Gabriel Andronache: „Pensiile speciale vor fi reduse” (VIDEO)

0

Deputatul Gabriel Andronache, lider de grup parlamentar PNL, a discutat în cadrul unui interviu despre prioritățile pentru această sesiune parlamentară. Pe listă se află și legea pensiilor speciale.

„Ele vor fi reduse, însă Curtea Constituțională a spus că nu pot fi eliminate”, a susținut Gabriel Andronache.

Mai mult de atât, Uninea Europeană este de acord cu deciziile Curții Constituționale. Astfel, se dorește ca pensiile să fie într-un cuantum acceptabil. În felul acesta, oamenii nu ar trebui să se mai simtă discriminați.

 „Pensiile sunt mult prea mari în raport cu pensia medie. Se va umbla și la vârsta de pensionare.”, a mai zis liderul de grup PNL.

Cu toate acestea, cei care sunt la momentul acesta în activitate, nu vor fi afectați. Fiecare trebuie să-și facă un plan de carieră corect. Pensiile iau în considerare o anumită vârstă pentru care ești apt pentru activitatea respectivă.

„Noi ca Partid Național Liberal susținem principiul contributivității în ceea ce privește cuantumul pensiilor. Acest principiu trebuie raportat în funcție de câștigul salarial al fiecărui cetățean. Dacă România ar crește economic, fiecare dintre noi ar câștiga mai mult.”, a comunicat Gabriel Andronache.

YouTube video

Articolul precedentCirculația trotinetelor electrice va fi reglementată (VIDEO)
Articolul următorNoi zboruri de la Ghimbav către Bari, Italia