Acasă Local Declarație halucinantă a unui deputat USR de Brașov referitoare la promisiunile din...

Declarație halucinantă a unui deputat USR de Brașov referitoare la promisiunile din campanie. ”S-au făcut multe glume, voi ați crezut?”(VIDEO)

0

A comis-o în direct!

USR PLUS ar trebui să analizeze bine pe cine trimite la emisiunile de televiziune, nu de alta, dar sunt unii politicieni care le fac un deserviciu. Un astfel de exemplu este Victor Ilie, deputatul aflat în topul chiulangiilor din Parlamentul României.

Useristul a dat din nou cu bâta-n baltă! După ce a încercat să ofere lecții de administrație consilierilor locali din Brașov, mai nou, ”chiulangiul” din Parlament le oferă sfaturi și celor din București, mai ales pe tema ”apei calde și căldurii”. Doar că, mai mult s-a făcut de râs după o declarație șocantă, cum că promisiunile lui Nicușor Dan din campania electorală au fost glume.

În 2022 USR a câștigat alegerile cu acest afiș pe care se afla acest slogan: va câștiga Nicușor Dan, vei putea să faci duș” a spus liberalul Mario De Mezzo.

Glumițe pe spatele alegătorilor care nu au apă caldă

Imediat a venit și răspunsul halucinant al deputatului USR de Brașov. ”Eu îi asigur pe bucureșteni că vor avea o iarna mai bună. Dacă nu aveți respect pentru cifre, măcar să aveți simțul umorului.S-au făcut multe glume cu acele anunțuri că este gata peste noapteDumneavoastră chiar ați crezut că peste noapte…”.

Cu alte cuvinte, deputatul USR susține că ce au spus în campania electorală au fost glume…

Deci USR vine acum și ne spune că a mințit! Mi se pare foarte ciudat cum dumneavoastră, de la Brașov, ne spuneți cum să trăim noi în București. Asta merge făcut slogan de campanie, ”Voi chiar ați crezut?”, a continuat liberalul Mario De Mezzo.

În discuție a intrat și deputatul PSD Marian Rasaliu, cel care i-a atras atenția lui Victor Ilie că pe această temă nu este de glumit, mai ales că este vorba despre oameni care nu au apă caldă și căldură.

De la apă caldă la rachete și pistoale Carpați

”Cireașa de pe tort” a fost însă o altă declarație a useristului care nu avea nicio legătură cu subiectul. A început să vorbească o aiureală, fără nicio logică. Deși discuția era despre apă caldă, Ilie a început să vorbească despre rachete și pistoale Carpați. Cum era de așteptat, din nou a fost ”tras de urechi” de cei prezenți în platou,semn că vorbește prostii.

Ritmul înlocuirii conductelor este de 7 ori mai mare decât ce a fost în trecut. Poate e nevoie să avem și noi rachete și arme nucleare să ne apărăm de Rusia. Dar uite că nu putem să trecem de la gloanțe de pistoale Carpați la rachete”, a încheiat Victor Ilie cu aceste cuvinte pe care nu le-a înțeles nimeni.

În concluzie, Victor Ilie îngroapă și mai tare USR-ul…

Vezi emisiunea pe Realitatea!

 https://www.realitatea.net/emisiuni/raportdezi?id=852_2022_10_26_14_58_00

Articolul precedentDosar penal fiindcă si a lăsat prietena să ii conducă mașina, deși nu avea permis
Articolul următorLIVE. Oameni faini la Brașov, invitat special prof.dr. Vlad Ciurea
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.