Acasă Local De luni, vor fi puse la dispoziția săcelenilor 2 puncte fixe de...

De luni, vor fi puse la dispoziția săcelenilor 2 puncte fixe de recenzare

0
Recenzarea este obligatorie pentru toate persoanele care locuiesc în România sau care sunt plecate pentru o perioadă mai scurtă de un an.
Deoarece în data de 17 iulie se termină activitatea de recenzare, anunțăm cetățenii Municipiului Săcele următoarele:
Începând de luni, 11 iulie, ora 08:00 și până la data de 15 iulie, vor fi puse la dispoziția cetățenilor 2 puncte fixe de recenzare : un punct de recenzare la Compartimentul Registratură din cadrul Primăriei Municipiului Săcele ( Piața Libertății nr.17) și un punct fix la Policlinica Municipiului Săcele ( Aleea Episcop Popeea Nr.20). De asemenea,  un recenzor se va putea deplasa la domiciliul cetățenilor.
Cele două puncte fixe de recenzare vor funcționa în intervalul orar 8-16.
În același timp, recenzarea continuă și la reședința fiecărui cetățean, unde poate fi căutat de recenzorul autorizat, însoțit, unde este cazul, de un reprezentant al Poliției Locale Săcele.
Pentru relații, sunați la :
0722627423 – Punct recenzare Primăria Municipiului Săcele
0748882940 – Punct recenzare Policlinica Municipiului Săcele
0761607556 – recenzor care se poate deplasa la domiciliu
ATENȚIE, 17 iulie este ultima zi în care mai pot fi completate chestionarele! Persoanele care rămân nerecenzate, care refuză să participe, oferă răspunsuri false sau date incomplete, riscă amenzi între 1.000 și 3.000 de lei.
Articolul precedentMajoritatea brașovenilor și-au plătit obligațiile la bugetul local în prima jumătate a anului
Articolul următorAndi, un urs „pofticios” a ajuns din sălbăticie la Sanctuarul AMP Libearty, după ce a dat buzna la o nuntă