Acasă Administrativ Cum se laudă viceprimărița Flavia Boghiu cu proiectul inițiat de consilierul local...

Cum se laudă viceprimărița Flavia Boghiu cu proiectul inițiat de consilierul local Alexandra Crivineanu

”Păruială feminină” pe proiectele Brașovului!
Vineri, Primăria Brașov a transmis un proiect de hotărâre prin care anunță o dezbatere publică.

Dinți sănătoși, zâmbet frumos!” – investim în sănătatea dentară a celor mai mici dintre brașoveni.

Am lansat în dezbatere publică un proiect pentru sănătatea dentară a copiilor, prin intermediul cabinetelor stomatologice din școli”, susține Flavia Boghiu, viceprimar al Municipiului Brașov.
Numai că, proiectul este preluat de la consilierul local Alexandra Crivineanu (PSD). Chiar dacă la finalul comunicatului pe undeva s-a pronunțat și numele consilierului inițiator, lipsa de fairplay a ieșit în evidență din nou din partea aleșilor USR. Nu întârziat nici replica consilierului Alexandra Crivineanu și, pe bună dreptate.

CONDAMN FERM atitudinea administrației USR din Primăria Brașov, în frunte cu viceprimarul Flavia Boghiu și primarul Allen Coliban, aceea de a FURA inițiativa unui proiect de hotărâre de Consiliu Local ce vizează sănătatea dentară și accesul gratuit și facil la tratamente stomatologice pentru copiii Brașovului.

Proiectul “Zâmbet sănătos” este 100% inițiativa mea, pentru care am depus toate eforturile din 2021: întâlniri cu Colegiul Medicilor Stomatologi, cu specialiștii din Direcția de Asistență Socială, documentații, plus toate aparițiile media în care am susținut implementarea acestui program în Municipiul Brașov.
Și da, au recunoscut undeva în subsidiar, că ideea îmi aparține…
“Programul, inițiat de Primăria Brașov, împreună cu Direcția de Asistență Socială și Colegiul Medicilor Stomatologi, a pornit de la o inițiativă a consilierului local Alexandra-Ioana Crivineanu, de acordare de vouchere pentru sănătatea dentară”
Sunt profund dezamăgită de minciunile, tertipurile și de găștile USR ce conduc acum Primăria Brașov și mi-e rușine că astfel de oameni ajung să fie în fruntea unui oraș minunat cu oameni frumoși, din toate punctele de vedere.
Stimați brașoveni, nu ne vom opri! #ImpreunaPentruBrasov vom face ca lucrurile să meargă înainte, cu respect și frică de Dumnezu și cu valori! Nu cu hoție și minciună! Nu cu golănie”.
Oare viceprimărița nu putea lua legătura cu Alexandra Crivineanu (cu care a făcut și o deplasare externă și se cunoaște destul de bine) și să discute pe tema proiectului? Nu era corect ca cele două să iasă împreună într-o conferință de presă sau să transmită un comunicat de presă comun, așa cum este firesc într-un stat democratic și într-o primărie cu pretenții europene?
Însă, în goana după imagine, viceprimărița a vrut să tragă spuza pe turta ei și munca altora, să minimalizeze rolul consilierului local. Pentru că așa procedează aleșii USR de când s-au instalat la Primăria Brașov. Una au spus, alta au făcut.
Să nu uităm episodul în care Flavia Boghiu, împreună cu alți colegi din USR, au vrut să interzică accesul brașovenilor la o ședință a Consiliului Local, pe motive inventate doar de ei. Noroc cu intervenția Avocatului Poporului care le-a atras atenția aleșilor USR că bat câmpii și calcă în picioare legile și constituția.
Culmea este că inclusiv pe grupul de presă al Primăriei Brașov au fost reacții cu privire la acest proiect ”însușit” de viceprimărița Flavia Boghiu. Câțiva jurnaliști au atras atenția asupra acestui aspect.