Acasă Administrativ Cum să spui că elevi din alte țări au învățat principiile comunicării...

Cum să spui că elevi din alte țări au învățat principiile comunicării de la Primăria Brașov, când aleșii USR au vrut să interzică brașovenilor accesul la ședințele PUBLICE

0
De cascadorii râsului!
Primăria Brașov a transmis ieri un comunicat de presă prin care explică cum ”tineri din Franța, Grecia și România au învățat de la reprezentanții Primăriei principiile comunicării și implicării cetățenilor
Adică, indivizii care au vrut să interzică accesul brașovenilor și ziariștilor la ședințele PUBLICE ale Consiliului Local au dat lecții unor elevi, din țări unde sigur nu se întâmplă așa ceva.
Vorbim despre un primar care nu comunică pe subiectele importante, nu răspunde la telefon. Ciudat este cum de cei din conducerea Colegiului Unirea Brașov nu s-au informat despre aceste lucruri și s-au asociat cu acești aleși locali care chiar sunt repetenți la capitolul comunicare.
Reamintim că numai Avocatul Poporului s-a autosesizat de câteva ori tocmai, din cauza lipsei transparenței, a comunicării.
Oare profesorii de la Colegiul Unirea nu au aflat, sunt informații care au apărut în mai toată presa locală și centrală.
Oare ce vor spune acești elevi când vor afla la ce Primărie au fost în vizită?
”Peste 50 de elevi români, francezi și greci s-au întâlnit azi cu primarul Allen Coliban, dar și cu purtătorul de cuvânt al primăriei și un reprezentant al Compartimentului Inovare Comunitară.
Evenimentul face parte din proiectul Erasmus+ 2022, intitulat „Media and Information Literacy and European Citizenship 2022-2024”. Scopul proiectului este de a dezvolta practici inovatoare în domeniul alfabetizării mediatice și informaționale, al problemelor de mediu și al cetățeniei europene”, a transmis Primăria Brașov intr-un comunicat de presa.