Acasă Administrativ Cum încearcă useriștii să repare imaginea șifonată a primarului Coliban. Diferența dintre...

Cum încearcă useriștii să repare imaginea șifonată a primarului Coliban. Diferența dintre membrii USR și cei din PSD sau PNL

0

Fiind în cădere liberă cu partidul, reprezentanții USR încearcă să se agațe de orice proiect al primarului Allen Coliban, poate, poate, la următoarele alegeri mai prind vreun loc călduț. Că este un proiect bun, că este început de fostul primar Scripcaru, chiar nu mai contează, ”armata USR” trage tare pe FACEBOOK.

Nu există postare a primarului unde să nu apară ”fanii activi” ai USR. Imediat adaugă comentarii cu ”Felicitări!”, cu ”Bravo!”, sau alte comentarii mai scurte sau mai lungi, în funcție de subiect. Doar că se vede de la o poștă că sunt comentarii pe linie de partid, nicidecum de la brașovenii ”mulțumiți” de activitatea primarului. Vorbim de o trupă care e prezentă tot timpul la comentarii, începând cu Oana H și finalizând cu Iren, Alex Gheorghe, Horațiu sau Camelia B.

Oamenii de partid care încearcă tot posibilul ca să lase comentarii pozitive, asta probabil după ce au fost de-a lungul mandatului postări întregi unde curgeau comentariile negative. Pe lângă cei amintiți mai sus, sunt cei nevăzuți, care acționează prin conturi false, dar, se știe cine este în spate, că și acei băieți nu trăiesc cu aer.

Tot acești comentatori sunt și cei care răspund de multe ori în numele primarului, ca și cum ei cunosc activitatea acestuia. Și de aici se înțelege clar că aceste comentarii sunt pentru susținerea primarului, ceea ce nu înseamnă că au neapărat legătură cu realitatea. Disperarea mare a celor din USR este tot mai vizibilă. Parlamentarii sunt pe nicăieri, activitatea lor fiind invizibilă, consilierii locali la fel, mai ales că unii sunt prost văzuți după ce au încercat să interzică accesul brașovenilor la ședințele PUBLICE ale Consiliului Local, deci se mai pot agăța doar de edil. De primar care, la fel, a început mandatul cu o minciună și a continuat cu proiectele fostului.

Dacă cei de la USR stau pe Facebook, comentează, încearcă să repare ce se mai poate, pe ultima sută de metri, PSD sau PNL nu au oameni nici măcar să dea câte un like la principalii lideri. Ambele partide stau prost la capitolul rețele de socializare și se axează mai mult pe ”pensionari” și ”aeroport”. In concluzie, USR stă cel mai bine la capitolul ”sufocare” pe online.