Acasă Sănătate-Educație Cum a atras Primăria Brașov studenții la Brașov…A amplasat o toaletă chiar...

Cum a atras Primăria Brașov studenții la Brașov…A amplasat o toaletă chiar în fața Rectoratului!

0

Conducerea Universității Transilvania a cerut ajutorul consilierilor locali pentru ca toaleta din fața Rectoratului să fie mutată în altă parte.

Reprezentanții Primăriei Brașov sunt departe de lumea reală. Dacă în conferințele de presă, cei din conducerea administrației locale declară că susțin cultura, învățământul, în realitatea iau niște decizii absurde și fără logică. Cel mai bun exemplu este amplasarea unei toalete publice chiar în fața Rectoratului Universității Transilvania Brașov. Atâta respect au pentru învățămâmântul superior…

Conducerea Universității Transilvania a apelat la aleșii locali. Le-a transmis o adresă prin care solicită ca toaleta să fie mutată. Consilierii PNL și PSD s-au arătat deschiși la această propunere, mai ales că o parte dintre ei au considerat decizia de amplasare în acel loc una aberantă și jignitoare la adresa Universității. Dacă nu ar mai fi fost locuri în centrul orașului, ar fi fost de înțeles, dar așa, este greu de explicat ce au avut în minte cei care au decis acest lucru.

 

Articolul precedentEXCLUSIV. Versurile unei melodii postate pe contul oficial de TikTok al Primăriei Brașov: ”A spus că sunt fără inimă, atât de multă piz..a, că îmi cade din buzunar”(VIDEO)
Articolul următorRATBV va suplimenta liniile pentru Oktoberfest
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.