Acasă Actualitate Cu cât se vinde un apartament într-un complex construit în Poiana Brașov

Cu cât se vinde un apartament într-un complex construit în Poiana Brașov

0

În Poiana Brașov sunt scoase la vânzare mai multe apartamente. Prețurile variază în funcție de suprafața utilă.

Un studio dublu, mobilat, utilat, aflat în Complexul Silver Mountain din Poiana Brașov se vinde cu 100.000 de euro, adică undeva la 2500 euro/mp. Este vorba despre o locuință de 40 de mp utili.

”Complexul dispune de loc de joacă pentru copii, terenuri de tenis,minifotbal, mese de ping-pong, băncuțe și foișoare, restaurant, piscine, săli de conferință.

Locuința are o zonă de dormitor, una de living, o mică bucătărie și o baie generoasă, un vestibul. De asemenea, vederea este către vest, cu o terasă de circa 100 mp. Se poate transforma și într-un apartament cu două camere separate, adăugându-se o ușă” susțin vânzătorii. Imobilul dispune și de parcare.

Anunțul este postat pe imobiliare.ro

Tot în acest complex se află la vânzare și un apartament de 189 mp utili(6 camere) având un preț de 300.000 de euro, adică undeva la 1587euro/mp.

Un alt apartament se vinde cu 280.000 de euro, având un preț de 3294 euro/mp. Este vorba despre o suprafață de 85 mp utili.

Un alt apartament care se află în zona Șura Dacilor -Patinoar este scos la vânzare cu suma de 260.000 de euro, undeva la 3513 euro/mp, având o suprafață utilă de 74 mp. Apartamentul este amplasat la ultimul etaj al unei vile de apartamente finalizată în anul 2015. Apartamentul are terasă mare și vedere spre Postăvaru.