Acasă Social Ce, domnule primar, nu te mai cred brașovenii de le arăți ora...

Ce, domnule primar, nu te mai cred brașovenii de le arăți ora la telefon? (FOTO)

0

Pe urmele fostului primar Scripcaru…Diferența este că fostul nu se ducea  pe teren să facă live-uri pentru Facebook!

Primarul Allen Coliban s-a dus noaptea pe o stradă să vadă lucrările derulate de asfaltatori. Ciudat este că într-un live, primarul USR le arăta brașovenilor cât este ora, probabil că omul nu mai este crezut de cetățeni, altfel nu există o explicație.

Ce sens ar avea să le arăți ora, de ce ar conta acest lucru, mai ales că vizite pe străzi noapte când se asfaltează fac toți primarii din toată țara, nu este ceva extraordinar. În fond, pentru acest lucru primește undeva la 3000 de euro lunar în mâna, să vegheze la buna funcționare a orașului.

De altfel, de când a spus că este absolvent de AC când, de fapt, era exmatriculat, votanții actualului primar s-au cam ”dezumflat”, nu mai au încredere în omul pe care îl considerau o speranță pentru Brașov.

Articolul precedent𝐀𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐑𝐄𝐒𝐓 în 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝟎𝟏-𝟎𝟓 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑
Articolul următorCu cât se vinde un apartament într-un complex construit în Poiana Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.