Acasă Local Controale la benzinăriile din Municipiul Brașov

Controale la benzinăriile din Municipiul Brașov

0
În perioada 16.05.2022 – 06.06.2022, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului și Activități Comerciale au efectuat controale la 38 de stații de alimentare cu carburant din Municipiul Brașov. Obiectivul acestor acțiuni a fost verificarea respectării, de către agenții economici, a prevederilor OG nr.99/2000, *republicată, privind comercializarea produselor și serviciilor de piață.
Au fost sancționați contravențional 7 agenți economici, cu amenzi în cuantum de 2800 lei, pentru lipsa acordului de funcționare. Totodată, ca măsură complementară, a fost dispusă suspendarea, până la data autorizării, a tuturor activităților comerciale desfășurate, cu excepția celei de comercializare a carburanților pentru autovehicule.
Verificările vor continua în toate zonele din municipiu și în toate domeniile de activitate comercială.
Le reamintim agenților economici faptul că, ulterior înregistrării la Oficiul Registrului Comerțului și obținerii certificatului de înregistrare conținând codul unic de înregistrare sau, după caz, la data eliberării certificatului de înscriere de mențiuni sau înainte de începerea unei activități care necesită autorizare, au obligația de a obține autorizație/acord de funcționare.
Articolul precedentȘocant! Ce văd elevii din Brașov pe internet? „Un băiat care ținea un cuțit la gâtul unei fete” 
Articolul următorAdrian Veștea: „Spitalul Judeţean Braşov este modernizat şi arată foarte bine pe interior, dar exteriorul, curtea şi spaţiile administrative încă lasă de dorit”