Acasă Primar de Brașov Consilierii locali PSD-PNL au părăsit ședința extraordinară a Consiliului Local Brașov. „Nu...

Consilierii locali PSD-PNL au părăsit ședința extraordinară a Consiliului Local Brașov. „Nu avem timp să stăm, să vedem circul din plenul Consiliului Local”

Vineri, consilierii locali PSD-PNL au susținut o conferință de presă, în fața Primăriei Brașov, înaintea ședinței extraordinare a Consiliului Local Brașov. Consilierii au blamat faptul că ședința convocată de primarul Allen Coliban, din nou nu respectă legea.

Astfel, după ce a fost votat singurul proiect de pe ordinea de zi, pretabil unei ședințe extraordinare și anume Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului UAT Municipiul Braşov – MAI, consilierii locali PSD și PNL și-au anunțat retragerea din cadrul ședinței extraordinare.

„Aș vrea să anunț brașovenii și implicit pe domnul primar și executivul Primăriei Brașov, faptul că noi ne vom retrage la acest moment din ședință. Este a nu știu câta oară când veniți să ne cereți votul pe care deja ni l-am exprimat, cu privire la foarte multe puncte de pe ordinea de zi de astăzi. 

Eu vă propun să așteptăm până la ședința ordinară, care va fi cât de curând.  Toate aceste puncte pot fi puse pe ordinea de zi, la momentul respectiv.”, a explicat consilierul local PSD, Alexandra Crivineanu.

Bineînțeles că primarul nu s-a putut abține și a iscat un scandal, încercând să vorbească peste consilierii locali și să impună publicului ideea că punctele de pe ordinea de zi, a ședinței extraordinare de azi, au un caracter urgent. Se pare că, în plină campanie electorală, poate mai mult ca oricând, empatia față de cetățenii brașoveni, dar și simțul civic, s-au activat în sufletul primarului Allen Coliban care ori de câte ori se simte „lezat” de deciziile consilierilor PSD-PNL, acuză că aceștia nu sunt interesați de bunăstarea cetățenilor.

Ne întrebăm, totuși, ce reprezintă acest interes față de bunăstarea cetățenilor, pentru primarul Allen Coliban, care a blocat autorizațiile de construire și avizele pentru mai mulți brașoveni. Sunt oameni care se judecă de câțiva ani și care au câștigat în instanță pentru că au așteptat și câte 3 ani un aviz sau o autorizație.

Asta înseamnă pentru dumneavoastră, domnule Coliban, să faceți lucruri bune pentru cetățeni? Mai este nevoie să amintim și de jaful de la FC Brașov?