Acasă Actualitate Conducerea Aeroportului Brașov le-a trimis adresă operatorilor de transport aerian

Conducerea Aeroportului Brașov le-a trimis adresă operatorilor de transport aerian

0

Reprezentanții conducerii Regiei Autonome „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav” au transmis ieri adrese tuturor operatorilor de transport aerian care sunt la Brașov.

Ieri(nr. luni), le-am cerut operatorilor să îmi spună ce program le-ar conveni. Știu că au fost discuții pe această temă, dar s-au încheiat, problema este rezolvată. Este normal să ne consultăm cu ei pe această temă. Vrem ca totul să decurgă cât mai bine, să nu mai existe discuții din cauza programului care există în prezent, adică de la 07.00-19.00”, a declarat Alexandru Anghel, directorul Regiei Autonome „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav”.

În prezent sunt următorii operatori:

Aegean, DanAIR, HiSky, și Wizz AIR.

 

Articolul precedentCristina Vecerdi: ”Am votat în calitate de co-inițiator un proiect ce va întări securitatea energetică a României”
Articolul următorSibiul peste Brașov la salarii! Județul, locul al 11-lea după câştigul salarial mediu net pe total economie
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.