Acasă Regional Concurs de gătit la cea de-a 13-a ediție a Zilelor Hungarikum

Concurs de gătit la cea de-a 13-a ediție a Zilelor Hungarikum

0

Au început înscrierile pentru concursul de gătit care va avea loc pe 2 iulie

Cea de-a 13-a ediție a mult îndrăgitului festival Zilele Hungarikum va avea loc între 1 și 3 iulie la Muzeul ASTRA din Sibiu. Unul dintre cele mai importante momente ale festivalului este concursul de gătit care va avea loc sâmbătă, 2 iulie, unde pot concura echipe formate din cel puțin două persoane.

Înscrierea la concurs este gratuită, prin completarea unui formular online, iar termenul limită pentru înscrieri este 14 iunie. Există două categorii: GULYÁS și ALTE PREPARATE UNGUREȘTI – mâncăruri făcute în ceaun, cum ar fi tocană de vită, lecsó, borș de pește sau chiar diferite tipuri de ciorbe.

Numărul de locuri este limitat, iar înscrierile se vor face pe baza principiului „primul venit, primul servit”. Numai echipele înregistrate vor putea participa.

Mai multe detalii și regulamentul concursului pot fi găsite dând click AICI, pentru mai multe informații vă rugăm să trimiteți un e-mail la hid@szeben.ro sau să sunați la 0745-300.234.

Cea de-a 13-a ediție a Zilelor Hungarikum de la Sibiu, un festival care prezintă valorile comunității maghiare, se va concentra din nou pe tradiție, pe reprezentarea culturii maghiare autentice și pe gastronomie. Concursul de gătit va fi însoțit de un târg al meșteșugarilor, programe pentru copii, spectacole, muzică și dans.

Zilele Hungarikum sunt organizate de Asociația HID – Centrul Cultural Maghiar din Sibiu

Articolul precedentNoaptea Muzeelor la Castelul Bran
Articolul următorMarian Rasaliu: „Brașovul trebuie să își recapete locul pe care îl merită în industria de apărare”