Acasă Sport Coliban pe tobogan! S-au dus comentariile frumoase de pe pagina de Facebook....

Coliban pe tobogan! S-au dus comentariile frumoase de pe pagina de Facebook. Ce i-au reproșat brașovenii la ultima postare

0

Faptul că epoca COLIBAN a apus este indicată și de comentariile și mesajele lăsate de brașoveni pe pagina de Facebook a primarului. Într-o postare, primarul le-a mulțumit jucătorilor și celor din staff pentru că au reușit să câștige barajul care a salvat echipa de la retrogradare. Cu alte cuvinte, banii publici, banii brașovenilor vor merge din nou la o echipă care se zbate în anonimat.

Punct și de la capăt.După un sezon departe de așteptări, FC Brașov câștigă barajul cu Poli Timișoara (două victorii, 2-1 în deplasare și 1-0 acasă) și rămâne în Liga 2. Le mulțumesc jucătorilor și staff-ului tehnic pentru redresarea din finalul campionatului.Pentru sezonul următor se impun schimbări la nivelul organigramei. Lansăm o provocare oricărui manager/președinte/director capabil să își asume construirea unui proiect solid și eficient din punct de vedere financiar: o academie performantă la toate grupele de vârstă (avem 14 grupe în prezent), o echipă a doua (în L3 sau L4) care să rodeze jucătorii de perspectivă și echipa mare, care să se bată la promovare.

Un proiect care să facă pace cu suporterii și să îi readucă la stadion, unind fotbalul brașovean (echipe și susținători) sub brandul comunității – FC Brașov.
Căutăm profesioniști, nu povestitori. Oameni care să știe management, care să viseze buget și execuție bugetară, care să organizeze clubul într-un mod eficient și transparent, care să implementeze un sistem de management al performanței, care să lucreze bine în echipă și care să știe să protejeze interesele FC Brașov în relația cu impresarii și cu terții.
Acestea vor fi temele de discuție pentru interviuri, într-o săptămână ar trebui să avem primele decizii. Pentru CVuri și scrisori de intenție: contact@fcbv.ro”, a scris primarul.
Imediat au venit și urărire de ”bine” din partea brașovenilor.

Ce performanță! Ura!

Eu zic că este cazul să scoatem autobuzul descoperit din garajul RatBv și să sărbătorească în centrul vechi…Coroana este și va rămâne în veci, o clonă, o echipă fantoma a primăriei.”, s scris un internaut.
Povesti de adormit copiii.Lasati pe cei care se pricep și care au trăit și trăiesc acest fenomen sa se ocupe.Fara nepotisme și jocuri politice.Un oraș ca Brașov merita mai mult , inclusiv un stadion pe măsură. Deci mai puțină vb și mai multa acțiune”, îi reproșează altul.
Sa inteleg ca recunoașteți că managerul,președintele,directorii de acum nu sunt capabili si profesionisti? Pai de ce i-ati angajat? Nu era un criteriu obligatoriu de la inceput sa fie profesionisti,nu povestitori? O sa mai pierdeți un sezon si implicit bani si cu următorii până sa va dati seama ca nu sunt ok?”, îl apostrofează și o brașoveancă.
Ai promis că investești banii brașovenilor în dezvoltarea sportului pentru copii și în sănătatea brașovenilor în general, dar ai mințit.
Ai băgat sume uriașe din banii publici în făcătura asta de echipă, printr-un ONG numit ”Scotch Club”, înființat de tine, pentru care ar trebui să dai cel puțin declarații la DNA.
Ai ținut în viață o făcătură fără sens, un club de fotbal fără suporteri, continuând exact ce a făcut și Scripcaru.
Allen Coliban, ar trebui să îți fie rușine și să îți dai demisia, fiindcă ai mințit, ai folosit în mod iresponsabil banii brașovenilor și intenționezi să continui pe acest drum dubios”, scrie alt brașovean.
Mai jos în galerie, toate comentariile lăsate:
Articolul precedentPieton băut accidentat de un autoturism pe Bulevardul Saturn
Articolul următorAcuzații grave la adresa conducerii RIAL! S-au depus sesizări la Curtea de Conturi și Ministerul de Interne
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.