Acasă Local Coliban: Mă întreabă lumea ”mai puteți”? Probabil se referă la plimbări și...

Coliban: Mă întreabă lumea ”mai puteți”? Probabil se referă la plimbări și competiții curling 😬

0

După o nouă vacanță prin străinătate, primarul exmatriculat al Brașovului a vrut să iasă iar în evidență. De această dată la ”Topul Național al Firmelor 2022” care a avut loc aseară. Modestia useristă a dat pe dinafară. Deși nu l-a întrebat nimeni nimic, primarul a vrut să scoată în evidență cât de mult ”muncește” el pentru comunitate. ”Mă întreabă lumea, mai puteți?” a povestit Allen Coliban spre amuzamentul multor participanți.

Culmea, a spus acest lucru tocmai întors dintr-o vacanță, din câte se pare una petrecută la o competiție de curling. Nu e prima dată când merge, pentru că atunci când brașovenii sărbătoreau ”Parada Junilor”, după ceva ani de pandemie, primarul a dispărut mai multe zile, tot la o competiție de curling, semn că i se rupe de evenimentele importante ale Brașovului.

De asemenea, printre reprezentanții instituțiilor de stat, omul este cunoscut ca fiind un primar ”plimbăreț”. Lucru pe care nu îl făcea fostul. Măcar dacă ar fi cu folos, dar nu prea se văd rezultatele. Singura deplasare care a ieșit în evidență a fost cea din Franța când s-a întors cu ideea de a ”pune zarzavaturi” între blocuri, idee care, pur și simplu întâmplător, fără urmă de coincidență, a ajuns unul dintre proiectele câștigătoare la bugetare participative.

Totuși, ”mai puteți, domnule primar” ?