Acasă Local Codlea va avea un nou cartier de locuințe pentru tineri. A fost...

Codlea va avea un nou cartier de locuințe pentru tineri. A fost publicat anunțul pentru întocmirea PUZ-ului

0
În data de 24 mai 2022, a fost publicat în SICAP anunțul pentru achiziția de Servicii de întocmire „PUZ Zona Rezidențială Groapa Calului” în municipiul Codlea. Data limită de depunere a ofertelor este 14 iunie 2022, ora 15:00.
Valoarea contractului este de 326.134,45 de lei plus TVA.
„Prin realizarea acestui PUZ se va dezvolta o zonă rezidențială pe aproximativ 60 ha cu scopul declarat al creșterii demografice în municipiul nostru, prin atribuirea de loturi de maximum 300 mp pentru TOȚI tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani și care îndeplinesc normele de aplicare prevăzute în Legea 15/2003.
Practic, vorbim despre un nou cartier al localității noastre, care va cuprinde, pe lângă spațiile de locuit, toate celelalte componente necesare unei vieții la standarde normale: servicii social – educaționale, medicale, turism, comerț, petrecerea timpului liber, etc.
Consider că acest proiect este benefic pentru dezvoltarea socio-economică a municipiului Codlea și va aduce un plus pentru întreaga comunitate.”, a declarat primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu
Foto: Facebook – Mihai Cîmpeanu
Articolul precedentMicrobuz nou pentru elevii de la Liceul ”Victor Jinga” din Săcele
Articolul următorAna Hotels, cea mai premiată companie la Gala TopHotel Awards. 2 premii pentru locația din Poiana Brașov