Acasă Social Cetățuia Brașovului se redeschide ca să fie închisă din nou! Sunt în...

Cetățuia Brașovului se redeschide ca să fie închisă din nou! Sunt în siguranță vizitatorii?

0

Deși pe interior este praf și are nevoie de reabilitare, Primăria Brașov organizează  la Cetățuia ”Ziua Porților Deschise”. Din declarațiile purtătorului de cuvânt al Primărie Brașov, reiese că cetatea nu este chiar atât de ”sigură” atâta timp cât va intra într-un proces de ”punere în siguranță”.

Ramane deschisa pana in 17 septembrie, dupa care incepe procesul de punere in siguranta. Intentia este ca dupa finalizarea lucrarilor de punere in siguranta, Cetatuia sa fie deschisa pentru vizitare, curtea interioara si, poate, spatiile unde nu sunt necesare lucrari de restaurare. Trebuie executate o serie de lucrări, in anumite zone, la acoperis si tencuieli. Vizitatori vor fi in siguranta, toate zonele din interiorul cetatii in care vor avea acces sunt in siguranta”, susține Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Articolul precedentEchipamente și tehnologii noi pentru pompierii români
Articolul următorDino Parc Râșnov a pregătit pachete speciale cu activități gratuite pentru Școala Altfel și Săptămâna Verde
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.