Acasă Local Ceremonie militară și religioasă dedicată Zilei Naționale a României pe Bulevardul Eroilor

Ceremonie militară și religioasă dedicată Zilei Naționale a României pe Bulevardul Eroilor

0
Instituția Prefectului Județul Brașov și Garnizoana Brașov vă invită joi, 1 Decembrie 2022, la ceremonia militară și religioasă dedicată Zilei Naționale a României. Ceremonia va avea loc în municipiul Brașov, pe Bulevardul Eroilor (zona Pieței Tricolorului), începând cu orele 12:00. 
În încheierea ceremoniei vor defila, prezentând onorul, 350 de militari și 50 de mijloace tehnice, reprezentând Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne, urmați de un survol al aeronavelor aparținând Aeroclubului Teritorial „Iosif Șilimon” Brașov.
Defilarea personalului și tehnicii militare se va desfășura cu efective aparținând Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, Inspectoratului de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu”, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” al județului Brașov și Inspectoratului de Poliție Județean.
La festivitate vor participa atât oficialități locale și cadre militare din structuri aflate în compunerea Garnizoanei Brașov, cât și cadre militare în rezervă și în retragere, alături de veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial.
O retragere cu torțe a 200 de militari, aparținând structurilor Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne, va avea loc începând cu orele 18:00 pe itinerarul Biserica Neagră – Strada Mureșenilor – Bulevardul Eroilor – Piața Tricolorului – Bulevardul 15 Noiembrie – Comandamentul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”.