Acasă National Cerbul de Aur sau Massif?

Cerbul de Aur sau Massif?

0

”Cerbul de Aur” a devenit un brand pentru Brașov. Municipiul s-a făcut cunoscut în întreaga lume și prin acest eveniment. „Cerbul de Aur” este un spectacol-concurs de interpretare ce urmărește promovarea talentelor din România și de peste hotare. Ani la rând, pe scena din Piața Sfatului au urcat artiști cunoscuți care au cântat și încântat publicul. Printre artiștii străini ce s-au aflat pe scena festivalului: Ricki Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Diana Ross, Julio Iglesias și mulți alții. Până în prezent au avut loc 19 ediții. Ultima oară evenimentul a avut loc în 2019. Urma și în 2020, dar pandemia a stricat planurile organizatorilor. Din păcate, nici actuala administrație locală nu a mai pus accent pe acest spectacol-concurs cu tradiție în România. A fost abandonat în detrimentul altor festivaluri.

În 2023, la Brașov a avut loc prima ediție a festivalului Massif. Organizat pe parcursul a trei zile în Poiana Brașov, evenimentul a atras numeroși tineri. Pe scenă au urcat: Dimitri Vegas, QuintinoNicky RomeroKadebostanyB.U.G. MafiaInnaDeliaGrasu XXL, Pascal Junior,Carmen Chindriș, Taraful Rutenilor, Lupii lui Calancea. 

În spațiul public, mai ales pe rețelele de socializare, sunt discuții aprinse pe tema evenimentelor organizate la Brașov. Mulți vor ca tradiția ”Cerbului de Aur” să meargă înainte, alții vor ceva nou, gen Massif. Argumentele sunt pro și contra ca de fiecare dată, fiecare generație prezentând punctele sale de vedere. Foarte mulți brașoveni susțin că ar trebui organizat în continuare și ”Cerbul de Aur”. Cert este că la Brașov este nevoie de mai multe evenimente cultural-artistice.

Voi ce spuneți, Massif sau Cerbul de Aur?

 

 

Articolul precedentNou purtător de cuvânt la Primăria Brașov? Portavocea instituției, un individ care se ocupă de contul de TikTok
Articolul următorAșa au deschis curtea unei școli șefii Primăriei Brașov! Cu…lacăt! (FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.