Acasă Social Cele mai tari firme din Brașov au fost premiate la Topul Național...

Cele mai tari firme din Brașov au fost premiate la Topul Național al Firmelor! Printre ele se numără și compania care deține publicația Transilvania365 (FOTO)

0

Vieri, 23 noiembrie, a avut loc gala Topului Național al Firmelor – Faza Județeană – Brașov.

Evenimentul, organizat în exclusivitate de Camera de Comerț și Industrie Brașov, are rolul de a prezenta cele mai performante companii din șapte domenii de activitate: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit, construcții.

Mai mult decât atât, în urmă cu 30 de ani, Camera de Comerț și Industrie Brașov organiza prima ediție a Topului Național al Firmelor – Faza Județeană. Sistemul cameral din România este de peste un sfert de secol un reper pentru mediul de afaceri, o ierarhie a celor mai competitive firme din județul Brașov.

Cele mai semnificative domenii, ca pondere, după numărul de companii incluse în top sunt: serviciile (31,42%) și comerțul (27,5%), urmate de industrie (20,03%), construcții (7,44%), cercetare-dezvoltare și high-tech (3,9%), turism (4,99%).

În funcție de cifra de afaceri, comerțul are o pondere de 36,73% din cifra totală de afaceri a companiilor, urmat de industrie (34,84%) și servicii (14,7%). Cele mai profitabile companii sunt în domeniul industrie, cu un profit de 32,33% din profitul total și o pondere a profitului de 9,31% din cifra de afaceri a companiilor din industrie.

Anul acesta, trustul Transilvania 365 a avut onoarea de a fi singura publicație din Brașov care a fost premiată în cadrul acestui eveniment. 

Vezi mai multe imagini de la eveniment pe pagina de Facebook – Transilvania365.