Acasă Regional Cel mai plimbăreț director de poștă este din Brașov! A fost instalator,...

Cel mai plimbăreț director de poștă este din Brașov! A fost instalator, a ajuns ”mare” pe linie politică, iar acum își face poze ca o vedetă

1

”Vedeta” de la poșta Brașov!
Pagina de facebook a directorului este plină de poze făcute în deplasări, la diverse evenimente.

Dacă în ce privește managementul Poștei Române nu putem spune că șefii de acolo rup gura târgului, la capitolul poze și live uri, reprezentanții instituției stau foarte bine.Mai ales când mai incasezi și vreo 10.000 de lei pe luna.

Numai dacă te uiți pe contul de Facebook al directorului de la Brașov zici că ai nimerit la Florin Salam sau Dorian Popa. Ai impresia ca omul doar asta face: poze și live-uri! Probabil că îi place să se vadă singur pe rețelele de socializare, altfel nu se întelege de ce îi chinuie pe colegii săi sau pe angajați să îi facă poze mai ceva decât fac fotoreporterii vedetelor din sport.

Omul este peste tot, ba la Sibiu, ba la Brașov, ba la București, ba la Covasna,  ba la la cursuri de comunicare, nici nu știi când are atâta timp pentru toate, mai ales pentru cursuri pentru că a mers la câteva.Într-un alt episod vom vorbi și despre deplasările în străinătate. El se tot specializează pe spatele românilor, pentru că funcția îi oferă niște oportunități de care alți români nu pot beneficia. E și mândru că este “manager” de zonă, de parcă nu a ajuns acolo pe linie politică. În afară de plimbări și poze, nu se văd prea multe lucruri. Ca să nu mai spunem de programul de “vacanță” fixat la unul din sediile din Brașov, cel de pe Griviței. Acolo programul începe la 11 și se încheie la 17. Exact în perioada în care oamenii ar putea să meargă la poștă, este închis. De ce 11? Doar directorul plimbăreț poate explica! Acest tinerel care s-a cocoțat pe funcții la stat la fel cum se urcă alpiniștii pe vârfuri de munți. Dacă este așa de bun, de ce nu merge în privat? Sau se sacrifică pentru români…

Oare ce crede acest domn, că brașovenii sau românii trebuie să știe pe la ce evenimente umblă el? Oare asta trebuie să arate cetățenilor sau realizările sale ca director? Prezența la o fabrică de timbre sau la un marș nu îi ajută cu absolut nimic pe oameni…Este doar o campanie de imagine pe persoană fizică și cam atât.

 

Articolul precedentAccident cu patru victime conștiente între Vlădeni și Perşani
Articolul următorFestivalul Național AntareSFest vine în perioada 2-4 septembrie 2022 la Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.