Acasă Primar de Brașov Ce spune primarul despre ancheta penală în care este implicată viceprimărița

Ce spune primarul despre ancheta penală în care este implicată viceprimărița

0

Ieri seară, 07 ianuarie, primarul Allen Coliban a fost invitat la o emisiune a postului de televiziune Digi24, în cadrul căreia a fost întrebat despre abuzul în serviciu de care este acuzată viceprimărița USR, Flavia Boghiu.

Flavia este nevinovată. Sunt convins că justiția va face clar acest lucru. Din păcate, un astfel de demers, de a căuta dreptatea, durează foarte mult timp. Este trist că se suprapune un astfel de subiect fix înainte de o campanie electorală”, a declarat Allen Coliban.

Se pare că primarul o găsește complet nevinovată pe viceprimărință, susținând că nu a făcut nimic greșit, iar faptul că a dat catacombele unui ONG fără acte pentru a realiza un muzeu este un lucru admirabil. Domnule primar, uitați că aceste demersuri s-au făcut fără aprobarea autorității publice deliberative?

„Ce i se reproșează Flaviei? Faptul că a dat o hrubă nefolosită, o catacombă, unui ONG să realizeze un muzeu. Cred că pentru orice român, orice om care se uită rațional la cele două talere ale justiției, e clar unde este dreptatea și care sunt soluțiile. Nu a dat catacomba, este învinuirea care i se aduce. Pentru că, în fapt, nu avea nici măcar atribuțiile gestionării patrimoniului, aparțineau celorlalți viceprimari. Toate actele și toate semnăturile și inclusiv gestiunea fizică, cheile nu stau la viceprimar. Este o manevră și o acțiune cu miză politică.”, a susținut primarul pentru Digi24.

Întrebat dacă a cunoscut această situație, primarul a evitat un răspuns concret, dar a susținut că „este o informație care are deja 3 ani vechime”.

„Eu pledez și mizez că justiția, prin toate pârghiile și instrumentele ei, va face cât mai repede curat și lumină în astfel de cazuri. Pentru că și noi ne bazăm pe Justiție să arătăm tot ceea ce s-a întâmplat, toată prăduiala de la Brașov.”, a adăugat Allen Coliban.

 

Lovitură pentru USR Brașov! Viceprimărița Flavia Boghiu urmărită penal!