Acasă National Cazierul comercial al operatorilor economici, oficializat

Cazierul comercial al operatorilor economici, oficializat

0

Horia Constantinescu, președintele ANPC, a anunțat faptul că ordinul legat de cazierul comercial al operatorilor economici a fost publicat în Monitorul Oficial.

Un ordin drag mie, a fost publicat în Monitorul Oficial! Este vorba despre CAZIERUL COMERCIAL al operatorilor economici! Abaterile vor fi păstrate si va fi obligatorie verificarea acestei evidente, înaintea stabilirii sancțiunii. Nu putem aplica la nesfârșit avertismente sau face aceleași si aceleași consilieri, iar unii operatori economici sa se ascundă in spatele unor scuze jenante!

Am trecut, am consiliat, am avertizat etc nu o sa o mai facem la nesfârșit!
Vom aplica sancțiuni celor care nu înțeleg ca legea trebuie respectată!
Nu suntem colindători!
Am susținut aceasta idee si in fața Comisiei Europene si o voi face până se va înțelege rațiunea.
Abaterile repetate trebuie evidențiate si au nevoie de fermitate!” a scris Horia Constantinescu pe pagina sa de Facebook.
Mai mult decât atât, conform Digi 24, Horia Constantinescu a declarat și că, de acum, comunicatele emise de ANPC vor conţine numele operatorilor economici sancţionaţi în urma controalelor realizate de instituţie, atunci când constatările comisarilor, care pot afecta sănătatea, viaţa sau interesele economice ale consumatorilor pot fi probate cu imagini foto-video sau documente.

sursa foto Facebook Horia Constantinescu
Articolul precedentCât de implicat era useristul Coliban în campania electorală! Totuși, unde este parcul IUS mult promis, unde sunt celelalte parcuri?
Articolul următorLa SIBIU! A fost aprobată finanțarea europeană nerambursabilă din PNRR pentru construirea a două creșe