Acasă Social Cât de implicat era useristul Coliban în campania electorală! Totuși, unde este...

Cât de implicat era useristul Coliban în campania electorală! Totuși, unde este parcul IUS mult promis, unde sunt celelalte parcuri?

0

Actualul primar Allen Coliban ”zburda” pe Facebook în campania electorală. Le promitea brașovenilor marea cu sarea, arunca cu proiecte în stânga și-n dreapta, care mai de care mai pompoase. Una din promisiuni ținea de amenajarea unor parcuri, printre care se numără și mult discutatul IUS. Mai mult, Allen Coliban solicita organizarea de REFERENDUM pentru realizarea parcurilor.

A ajuns primar, sunt doi ani de mandat, dar brașovenii nu au văzut niciun parc nou, nici mare, nici mic. De IUS s-a uitat de tot, nici vorba nu se mai aduce în Primăria Brașov despre acest parc.

Ce să înțeleagă brașovenii, au fost minciuni și povești de adormit copiii? A jucat-o Allen Coliban și USR doar electoral? Cu siguranță că la următoarele alegeri locale brașovenii nu vor uita aceste amănunte, chiar dacă pe Facebook useristul este în continuare zmeu și face de toate. În realitate punctează mai puțin…

Articolul precedentDramatic! În România mor cei mai mulți copii uciși în accidente rutiere
Articolul următorCazierul comercial al operatorilor economici, oficializat
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.