Acasă Social Cât costă o cameră în Poiana Brașov și Predeal în minivacanța de...

Cât costă o cameră în Poiana Brașov și Predeal în minivacanța de Sfânta Maria

0

Românii vor avea parte de o minivacanță în perioada 12-15 august, cu ocazia zilei de Sfânta Maria. Aceasta reprezintă una dintre cele mai importante sărbători religioase din timpul anului. Angajații din sistemul bugetar vor beneficia de un weekend prelungit, având libere atât ziua de luni, cât și ziua de marți. Angajații din sistemul privat vor avea parte doar de o zi liberă, cea de marți.

În această minivacanță se așteaptă ca stațiunile turistice de la munte să fie foarte vizitate. Prețurile cazărilor pot varia, în funcție de preferințe și de calitatea serviciilor oferite. O alegere des întâlnită în cazul turiștilor este rezervarea unei camere pentru două persoane. Printre destinațiile cele mai solicitate se numără atât Poiana Brașov, cunoscută pentru cazările luxoase, cât și Predeal, preferat pentru drumețiile montane.

Pe de-o parte, cazările în Poiana Brașov au prețuri destul de ridicate, între 1 000 și 5 000 lei pentru perioada celor 4 zile. Pentru familii sau cei care au nevoie de mai mult spațiu, prețul unui apartament poate ajunge până la 4 000 lei. Costul unei camere duble de hotel poate crește până la 4 500 lei, cu micul dejun inclus. În cazul pensiunilor, suma poate varia între 950 și 2500 lei.

Pe de altă parte, prețurile cazărilor din Predeal sunt mult mai accesibile. Acestea pot varia între 450 și 4 000 lei. Spre exemplu, un apartament poate fi închiriat pentru această mini vacanță începând cu suma de 700 lei, ajungând până la 2 000 lei. Un preț asemănător, se regăsește și în cazul hotelurilor. Totuși, camerele pensiunilor sunt mult mai accesibile. Acestea pot fi închiriate la prețuri mai bune, între 450 și 1 700 lei.

În ciuda prețurilor ridicate, proprietarii de hoteluri și pensiuni se așteaptă ca unitățile de cazare să fie pline. Cererea rămâne în continuare mare, atât pentru Poiana Brașov, cât și pentru Predeal, iar oamenii sunt dispuși să plătească sume mai mari pentru a se bucura de experiențe de calitate.

Articolul precedentSuntem un brand! La 9 ani de la înființare, publicația Transilvania365 este mult peste alte ziare locale cu vechime!
Articolul următorSeminar pentru obținerea cetățeniei organizat pentru străinii stabiliți în Brașov