Acasă Administrativ Care este stadiul lucrărilor de modernizare la fosta „Ambasadă Franceză” din Săcele?

Care este stadiul lucrărilor de modernizare la fosta „Ambasadă Franceză” din Săcele?

0
Lucrările la fosta ”Ambasadă Franceză” sunt realizate în proporție de 60%. 21 de apartamente și 6 garsoniere vor fi amenajate în clădire și urmează a fi închiriate unor familii cu o situație economică precară.
”Continuă lucrările la fosta “Ambasadă franceză”
După cum bine știți, clădirea cunoscută sub denumirea de “Ambasada franceză” a intrat într-un amplu proces de modernizare și va fi complet reabilitată, în proiect fiind prevăzute consolidări, refaceri ale instalațiilor, amenajarea unei mansarde, refacerea acoperișului și termoizolarea clădirii.
Ritmul desfășurării lucrărilor de reabilitare și modernizare a clădirii este unul bun, în prezent lucrându-se la interioare. În momentul de față, gradul de realizare a acestui obiectiv este de peste 60%.
În imobilul renovat vor fi amenajate 21 de apartamente și 6 garsoniere, acestea urmând a fi închiriate unor familii cu o situație economică precară.” a declarat primarul Virgil Popa.
Articolul precedentGroparii fotbalului brasovean! Administratie si management marca USR! FC Brasov a retrogradat în Liga a treia!
Articolul următorRitmuri Medievale în Cetatea Feldioara: The Romanian Flute Ensemble & Matei Ioachimescu pe 13 august