Acasă Sanatate-educatie Caravana SMURD ”Fii pregătit” și Centrul Mobil pentru răspuns în situații de...

Caravana SMURD ”Fii pregătit” și Centrul Mobil pentru răspuns în situații de urgență vor ajunge la Brașov, sub Tâmpa

0
Caravana SMURD ”Fii pregătit” și Centrul Mobil pentru răspuns în situații de urgență vor ajunge la Brașov. Acest eveniment este dedicat tuturor celor care și-au dorit să învețe mereu mai multe despre cum pot să își ajute atât semenii cât și pe sine.
”𝘾𝙖𝙧𝙖𝙫𝙖𝙣𝙖 𝙎𝙈𝙐𝙍𝘿 „𝙁𝙞𝙞 𝙥𝙧𝙚𝙜𝙖̆𝙩𝙞𝙩” 𝙨̦𝙞 𝘾𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪𝙡 𝙈𝙤𝙗𝙞𝙡 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙧𝙖̆𝙨𝙥𝙪𝙣𝙨 𝙞̂𝙣 𝙨𝙞𝙩𝙪𝙖𝙩̦𝙞𝙞 𝙙𝙚 𝙪𝙧𝙜𝙚𝙣𝙩̦𝙖̆ 𝙫𝙤𝙧 𝙖𝙟𝙪𝙣𝙜𝙚 𝙡𝙖 𝘽𝙧𝙖𝙨̦𝙤𝙫 – 𝘼𝙡𝙚𝙚𝙖 𝙏𝙞𝙗𝙚𝙧𝙞𝙪 𝘽𝙧𝙚𝙙𝙞𝙘𝙚𝙖𝙣𝙪 ( 𝘼𝙡𝙚𝙚𝙖 𝙙𝙚 𝙨𝙪𝙗 𝙏𝙖̂𝙢𝙥𝙖) 𝙞̂𝙣 𝙥𝙚𝙧𝙞𝙤𝙖𝙙𝙖 19.08-21.08.2022
Dacă ti-ai dorit întotdeauna să înveți cum să-ti ajuți semenii, acum este momentul.
Fiecare cetațean ar trebui să fie conștient că are nevoie de o minimă pregătire pentru a face față unor dezastre care pot apărea oricând. O persoană instruită va ști cum să se protejeze pe sine, să-și apere familia, dar și comunitatea de pericole.
Aceste centre mobile pot fi folosite pentru a organiza cursuri diverse de instruire medicală, atât pentru populație cât și pentru profesioniștii din cadrul sistemului de urgență. Participarea doritorilor la informații și cursuri de pregătire asigură creșterea capacității acestora de a reacționa corespunzător în situațiilor neprevăzute (inundații, incendii, cutremure, etc…).
Vei fi instruit în acordarea primului ajutor medical de bază, în tehnici de stingere a incendiilor în locuințe și vei primi informații despre modul de comportare în diferite situații de urgență.
Vă așteptăm cu drag!”
Sursă info și poză Facebook ISU Brașov
Articolul precedentDănuț Pop, președintele PER :” Romgaz, profit în creștere cu 126%. Criza este pentru fraieri”
Articolul următorFC Braşov a obţinut un punct în ultima fază a meciului