Acasă Social Brașovul se topește! Actuala administrație nu a reușit nici măcar să pună...

Brașovul se topește! Actuala administrație nu a reușit nici măcar să pună în funcțiune fântânile arteziene din oraș

0

Orașul în care șefilor din primărie nu le pasă de locuitori! Fântâni arteziene, nu, corturi de prim ajutor, nu!

Administrația locală este repetentă la tot ce înseamnă ajutor pentru comunitate în perioade de criză. În câteva zile se intră în luna august, adică ultima din vară, dar ”managerii” Primăriei Brașov nu au fost în stare să ajute populația în cazul temperaturilor ridicate, așa cum a fost în ultimele zile când orașul s-a topit la propriu din cauza căldurii. Anul acesta nu există corturi anti-caniculă, deși nu a mai fost de mulți ani atât de cald.

Nu s-a reușit nici măcar punerea în funcțiune a fântânilor din oraș, care tot ar mai aduce un pic de răcoare.

Dacă alte primării din țară pun la dispoziția locuitorilor corturi, le oferă apă, la Brașov primarul și viceprimărița sunt mai preocupați de imaginea lor de pe rețelele de socializare, dar și de plimbările prin străinătate pe bani publici. Prioritățile și preocupările celor doi par cu totul altele decât cele pe care și le doresc cetățenii.

”Zi și noapte fără apă în fântâni!

Primarul ne usucă pe toți!

La Brașov sunt zile toride și uscate!

Fântânile nici de milă nu își mai plâng! Au murit de sete!”, a scris pe pagina de Facebook consilierul local Cătălin Anton.

 

Articolul precedentCoordonatorul AUR Brașov, Felicia Akkaya, printre candidații nominalizați la europarlamentare
Articolul următorÎn perioada ianuarie-mai 2023 valoarea comenzilor noi din industrie a crescut față de aceeași perioada din anul precedent cu 21,5%
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.