Acasă Social Brașovul promovat timp de două săptămâni pe BBC! (VIDEO)

Brașovul promovat timp de două săptămâni pe BBC! (VIDEO)

0

Într-o colaborare cu producătorul și realizatorul Charlie Ottley, MEAT a lansat o campanie de promovare a României pe postul de televiziune BBC. Prin intermediul acestei campanii, alcătuită din 8 videoclipuri, se dorește promovarea României , surprinsă în cele patru anotimpuri, din prisma a patru forme specifice de turism: cultural, ecoturistic, city break și natură.

Timp de două săptămâni, postul de televiziune BBC a rulat un spot realizat de Charlie Ottley prin care era promovat exclusiv BrașovulAstfel, prin intermediul acestui videoclip le este prezentat, amatorilor de călătorii din toată lumea, orașul „poartă spre Transilvania” și potențialul turistic al acestuia, tot ce are Brașovul mai bun și mai frumos de oferit.

„Brașov, poarta spre Transilvania și un paradis de iarnă, legănat de vârfurile Carpaților acoperiți cu zăpadă, care așteaptă să fie cucerite. Explorați un oraș vechi, plin de istorie și cultură, unde după schi ai parte de un festival al luminii, al muzicii și gastronomiei. Brașov evadează spre o iarnă perfectă”

 

YouTube video