Acasă Local Brașovenii își vând afacerile pe bandă rulantă… de la cabinete stomatologice, tipografii...

Brașovenii își vând afacerile pe bandă rulantă… de la cabinete stomatologice, tipografii la saloane de înfrumusețare

0

Să nu mai fie oare Brașovul atractiv pentru mediul de afaceri?

In plin sezon estival, brașovenii și-au scos la vânzare afacerile.  Oferta este destul de variată când vine vorba de domeniul afacerii. Cine urmărește site-urile de profil cu anunțuri, va spune cu siguranță acest lucru. Că vorbim despre cabinete stomatologice, saloane de bronzare, parcuri auto, tipografii, saloane de înfrumusețare, toți vânzătorii își doresc să scape cât mai repede de afacerile lor. Din păcate, mergând la pas prin Brașov, observi cum suflă vântul prin foarte multe spații comerciale care își așteaptă chiriații de foarte mult timp.

Iată doar câteva dintre afacerile care își așteaptă cumpărătorii:

Cabinet stomatologic-138000Euro

Cabinet stomatologic situat pe str. Zorilor in cartierul Astra, cu toate avizele si autorizatiile la zi. Cabinetul se vinde cu mobilierul si aparatura medicala, exact cum se vede in poze. Dispune de 2 puncte de lucru, camera sterilizare separata, 2 grupuri sanitare, sala asteptare. Bucataria poate functiona ca receptie clienti sau ca si sala de radiologie. In beci se afla camera compresorului cu izolatie fonica, pentru nituri dentare. Locatia dispune de vad asigurat, functionand de peste 20 de ani neintrerupt ca si cabinet stomatologic.

Vand afacere la cheie. Salon de infrumusetare echipat cu post Coafura, post Pedichiura, post Manichiura, post Cosmetica… 25.000euro.

Afacere la cheie-tipografie-49445 lei

Vand afacere la cheie tipografie! Vand apatatura tipografie – superpret (achizitionata la 70000 Euro – la doar 10000 euro ) Se poate oferi factura! Toate ustensilele sunt ca noi, f putin folosite! Totul este inclus ptr a incepe o afacere cu investitie f mica!( multifunctionala Konica Bizhub Pro C1060L – buc, ghilotina mare, masina taiat hartie, masina carti vizita, , plotter HP DesignjetZ3200 Photo Nou , hartie profesionala, diverse maruntisuri necesate desfasurarii activitatii! Pret achizitie 50000 Euro ( prin fonduri) 

Parc auto cu vad format-54389 lei

Se oferă afacere prospera „la cheie” , cu vad format de 2 ani şi reputatie ireprosabila.
In pretul cerut se ofera biroul tip container cu extindere pentru magazie/terasa amenajat pe platformă betonată. Curtea este imprejmuita cu panouri de gard zincat, amenajata cu piatra sparta şi tasată. S-au bagat cca. 200mc de piatra sparta. Suprafata totala inchiriata la cca. 700mp la un cost lunar de 2500lei cu tva inclus.
Ca utilitati avem curent electric in partida separata.
Se vinde pentru relocarea activitatii in afara țării.
Poate fi folosita si pentru parc de masini destinate inchirierii de auto sau alte obiecte de activitate.

De vanzare afacere la cheie- salon de bronzare, dispune de 3 aparate de bronzare marca Luxura by Hapro (2 orizontale si 1 vertical), folosite foarte putin.
Salonul este amenajat si gata de a fi folosit de noul proprietar.
Pret: 25.000 euro (negociabil).

Afacere la cheie, salon bronzare/frizerie/coafor-289253 lei

Salonul detine doua posturi de frizerie/coafor si o scafa, 4 aparate de bronzat, (modele noi 2020) 2 orizontale, 2 verticale.
*Chiria pe spatiu 700€/luna.
*Salonul functioneaza de 17 ani (are clientela formata) se afla pe cea mai circulata strada,15 Noiembrie Nr.75.

Articolul precedentCOD GALBEN de ploi torențiale și vijelii la Brașov
Articolul următorAutobuzele RATBV trec la programul „de vară”. Cursele pentru elevi vor fi suspendate