Acasă National Brașov, printre județele unde corupția a fost în floare pe timpul pandemiei

Brașov, printre județele unde corupția a fost în floare pe timpul pandemiei

0

Crin Bologa a declarat la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, că zilnic primeşte raportări privind dosarele legate de pandemie. Acesta a dat și exemple de județe unde infractorii s-au folosit de pandemie pentru a da ”tunuri” în sistemul de sănătate.

Printre acestea se numără și județul Brașov.

”Legat de pandemie, în prezent, avem în lucru 90 sau 93 de dosare, din care avem 73 de suspecţi şi 51 de inculpaţi. Am dat o circulară la toţi colegii din DNA şi în fiecare zi se raportează la cabinetul procurorului şef situaţia dosarelor legate de pandemie şi în fiecare zi ştim când se clasează un dosar, când se finalizează rechizitoriu, când se pun sub acuzare persoane. Trimise în judecată avem 13 dosare cu 26 de inculpaţi. Avem şi la Braşov şi la Oradea, avem şi la Bucureşti dosarul Unifarm”, a precizat Crin Bologa, șeful DNA.

 

Articolul precedentAcuzații grave la adresa conducerii RIAL! S-au depus sesizări la Curtea de Conturi și Ministerul de Interne
Articolul următorPe teritoriul României nu a fost înregistrat niciun caz de variolă a maimuței sau suspiciune de îmbolnăvire
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.