Acasă Social Be-Brașov a deschis înscrierile pentru atelierele creative gratuite

Be-Brașov a deschis înscrierile pentru atelierele creative gratuite

0

A doua ediție a „Be-Brașov: Retrocedarea formei I Memoria orașului” invită comunitatea tânără a orașului să se înscrie la unul dintre cele patru cursuri creative gratuite de film și fotografie documentară, teatru documentar sonor și de realizare afiș, care se desfășoară pe parcursul a peste 40 de ore/curs, sub îndrumarea unor specialiști în domeniu.

Un număr de 45 de cursanți brașoveni vor putea participa în perioada septembrie-octombrie la cursurile organizate de Docuart cu finanțare din bugetul Municipiului Brașov. Cei interesați sunt invitați să se înscrie până pe 07 septembrie 2023, completând formularul online aferent atelierului la care își doresc să participe.

Programul este deschis tuturor celor cu vârsta între 16-33 de ani, cu interese în dezvoltarea capacității de exprimare artistice, a învățării mecanismelor de producție și regie de film documentar, fotografie sau teatru documentar sonor, de realizare a unui afiș, celor care privesc cu interes către arhitectură și cinematografie, tinerilor adolescenți la începutul vieții artistice, persoanelor care caută să se exprime creativ sau să învețe cum să o facă.

Lucrările dezvoltate de participanți alături de coordonatorii programului vor fi prezentate într-o expoziție desfășurată în Brașov la finalul cursului. Această prezență, dar și cea online, a creațiilor finale, are rolul de a contribui la un dialog cultural virtual pe această temă, la o mai bună înțelegere a identității orașului, la îmbunătățirea percepției publicului referitoare la aspectele antropologice ale vecinătății și bunei conviețuiri prin lentila tinerelor generații.

Înscrie-te aici: www.be-brasov.docuart.ro

Articolul precedentLansare apel de finanțare pentru mediul privat din Regiunea Centru
Articolul următorCorul de copii Unison Brașov premiat cu aur la Competiția Corală Internațională Chorus Inside