Acasă Actualitate Bătaie între 3 tineri în mijlocul nopții, într-un local

Bătaie între 3 tineri în mijlocul nopții, într-un local

0

Polițiștii brașoveni au fost chemați în noaptea de 3 septembrie, la ora 02:15 pentru a interveni în cadrul unui scandal. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că mai mulți tineri scandalagii se băteau.

„Activitățile operative, pe care polițiștii le-au întreprins imediat după primirea sesizării, au dus la identificarea persoanelor bănuite de săvârșirea actelor de violență, respectiv 3 tineri din localitate.

Întrucât materialul probator indica faptul că, prin actele de violență provocate de persoanele implicate, a fost tulburată și ordinea și liniștea publică, polițiștii au dispus reținerea acestora pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea lor în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, fiind cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de ”lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Cercetările sunt continuate de polițiști, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.”, a transmis IPJ Brașov.

Articolul precedentO polițistă din Brașov a câștigat medalia de bronz la Campionatul European de Atletism al Polițiștilor
Articolul următorNu rata ultimele două spectacole din cadrul stagiunii estivale a Operei Brașov